ANTWOORDEN

Starttijd

In de regel starten we 15 minuten nadat de reguliere schooldag is afgelopen.

De kinderen blijven gewoon op school en onze docent begeleidt de kinderen naar het aangewezen klaslokaal.


Soms start een tweede groep later, dit communiceren we dan via onze inschrijfpagina.


Groepsgrootte

We hebben minimaal 15 en maximaal 24 kinderen in een groep. Vanaf 30 kinderen starten we, in overleg met de school, een tweede groep.


Vol = vol! We krijgen helaas veel telefoontjes van ouders die hun kind nog last-minute willen inschrijven. Dit is niet altijd mogelijk. Tijdig inschrijven is dus aan te raden.

Een impressie van onze workshops

Ons naschools programma bestaat uit een serie van workshops. Iedere week behandelen we een nieuw thema en gaan de kinderen snel zelf aan de slag met nieuwe materialen en proefjes.

“If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. If you want them to be more intelligent, read them more fairy tales.”

Albert Einstein

Mad Scientist

Onze mensen worden beoordeeld op hun enthousiasme voor het werken met kinderen. We vragen naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en investeren in training, veiligheid & teamspirit. Interesse om ons team te versterken? Lees onze brochure:

Andere cursus dit jaar

Een naschoolse cursus wordt nooit dubbel gegeven op een school. We hebben 3 programma's voor de jongere kinderen en nog eens 6 programma's voor de midden en bovenbouw. In principe kan een kind inschrijven vanaf groep 1 tot en met groep 8 en ieder jaar deelnemen aan een nieuwe cursus.8.5

Klanttevredenheid is essentieel voor ons. We stellen hoge doelen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en streven daarbij naar een gemiddelde klanttevredenheidsscore van een 8.5! Iedere ouder (en leerkracht) krijgt van ons een evaluatie en we zijn bijzonder trots dat onze resultaten schommelen tussen de 8.3 en zelfs 9. Zeker wanneer je bedenkt dat het hier gaat om duizenden kinderen.

2.400

De naschoolse programma's van Mad Science worden inmiddels gegeven op ruim 2.400 basisscholen. Ruim een kwart van alle basisscholen in Nederland! Iedere deelnemende school krijgt van ons gratis gast(lessen) tijdens de schooluren. Jouw inschrijving zorgt ervoor dat alle kinderen van de school kennis maken met de wondere wereld van wetenschap en technologie. Bedankt!

Onderwijs, heb plezier & maak verschil

Naast onze naschoolse cursus bieden wij de volgende diensten aan:

Kinderfeestjes

Wetenschap en techniek zijn een feestje en dat laten we zien, horen en voelen! Onze Mad Scientist zet de jarige in de schijnwerpers en verzorgt het "feest-experiment" van a tot z.
Shows & events

Onze shows en funstations trekken de aandacht. Zie kinderen genieten bij het maken hun eigen slijm of het programmeren van een robot. Open dag, bedrijfsfeest, themaweek, we kunnen alle kanten op.

Zomerkamp

Kinderen zijn de grootste onderzoekers op aarde. Alles is nieuw, interessant en kan niet bestaat niet. We bedenken leuke opdrachten, onderzoeken materialen en spelen ouderwets offline en samen. Een zorgeloze week voor jou en je kind.

Workshops

Onze docenten laten wetenschap tot leven komen in het klaslokaal. Mad Science programma's zijn ontwikkeld om het reguliere lesprogramma te ondersteunen en verrijken. Leerlingen én leerkrachten onderzoeken en ontwerpen. Geef een ervaring voor nu en in de toekomst.

Ik wil mijn kind