HET BELANG

Wetenschap en techniek zijn belangrijk, nu en in de toekomst. Iets leren geeft voldoening en is leuk om te doen. Dat laten we kinderen graag ervaren, om zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

- scroll naar beneden -

Tijdens deze cursus gaan we van heel klein tot onvoorstelbaar groot. Je leert van alles over insecten en maakt kennis met dino's. We proberen je zintuigen te foppen en leren je weetjes over water en zetten giga magneet bouwsels in elkaar. Een uitgebreide omschrijving staat op de volgende pagina.

Eerste indruk telt!

Wij weten als geen ander dat onze professoren de eerste kennismaking met wetenschap en techniek verzorgen bij de kinderen. Een positieve eerste indruk gaat jaren mee en zal altijd van pas komen!

Je leert ervan

We lachen wel veel, maar zijn natuurlijk serieus. Kom op, het is immers WETEN-schap. We leren observeren, lossen problemen op, leren nieuwe woorden en werken samen. Op sommige scholen staat natuur en techniek lager op de prioriteitenlijst, geen probleem... Wij lanceren je kind zo de 21e eeuw in!

Uitdagende lesmaterialen

Tijdens onze lessen maken we gebruik van unieke materialen en lesprogramma's. Lekker veel zelf doen en hands-on leren staat bij ons centraal. Aan het einde van de les krijgen de kinderen een educatieve take-home mee om thuis verder te kunnen onderzoeken. Klik op de volgende pagina op de les voor een beschrijving van de les en take-home.

Benieuwd naar de lessen?