REVIEWS

Reviews waarderen wij enorm! Al helemaal wanneer er een toffe foto gemaakt is.
Zie hieronder een aantal te gekke reviews van afgelopen maand!

- scroll naar beneden -

HANNEKE

"De kinderen werden erg leuk vermaakt. Met grote ogen hebben de meiden zitten kijken naar proefjes en er werd flink gelachen. Iedereen werd betrokken bij de activiteiten en ging trots naar huis met eigen gemaakte sleutelhanger en regenboogbuisje. De afsluiting met de suikerspin was de kers op de taart. Het was een topfeest! We hebben van veel meisjes de vraag gekregen hoe zij ook een professor konden uitnodigen voor hun eigen verjaardag."

RONALD

"Het enthousiasme, de "gekheid" van Amazing Amanda, de positieve houding, de acteerkunsten, de liefde voor wetenschap vasthouden bij de profs. Blijf het vasthouden, op deze manier!"

DETTI

"It was a great party, Jack is already requesting the same for next year!"

UITGESTELDE KINDERFEESTJES

"Kijk, dit zijn de berichten die we graag op maandagochtend in onze mailbox vinden. Deze blijerd heeft een geweldig kinderfeestje van ons gehad afgelopen weekend! Bedankt voor jullie feestelijke bijdrage. Deze jarige heeft een top middag gehad met zijn vriendjes."

Stichting uitgestelde kinderfeestjes

Sinds een jaar werkt Mad science Nederland samen met deze stichting. Een stichting die zorgt dat ouders/verzorgers die het financieel zwaar hebben toch een leuk kinderfeest kunnen aanbieden aan hun kinderen.

Ook meehelpen? Kom in actie

Ook zo'n cool kinderfeestje organiseren of meer informatie over kinderfeestjes? Bekijk onze kinderfeestpagina.


Het leukste van social media