HEADLINES

De leukste weetjes, video's, gekste experimenten en coolste proefjes vind je op onze social media!
Om je toch alvast een sneak peak te geven, kun je op deze pagina de hoogtepunten van deze maand zien.

- Scroll naar beneden -

Het leukste weetje

Zo’n 3600 jaar geleden stierven de laatste mammoeten, die geïsoleerd leefden op het eiland Wrangel in de Noordelijke IJszee. Circa 1000 jaar voordat ze uitstierven bouwden de Egyptenaren de machtige piramiden van Gizeh.

De beste ouder-lifehack

Ouder zijn is niet makkelijk. Al helemaal niet als je rommelige kinderen hebt die een pad van playmobiel en lego achter zich laten. Deze budget-vriendelijke, simpele, maar innovatieve gadget laat zien dat het sneller kan!

Creatief op school

Leren kan leuker! Deze creatieve scholen zijn daar een goed voorbeeld van. Hier beplakken ze de trappen vol met tafeltjes, maken woorden van letters uit het alfabet op de muur en schilderen de wc's vol positieve quotes. Daar kunnen we iets van leren!

De handigste gadget

Verwilderen planten bij jou ook altijd? Of verzuipen ze juist? Deze gadget helpt je uit de brand! Hij doet zelfs een 'thirsty dance' als het tijd is om je groene baby's te verzorgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Eva Rijvers. Sinds maart ben ik de nieuwe Social Media Manager van Mad Science! Ik houd jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, coolste proefjes, leukste weetjes en nog veel meer.

Wil je me hierbij helpen of heb je ook iets leuks t
e delen?
Stuur het naar:
media@mad-science.nl

Bekijk onze vacatures of loop stage!