HEADLINES

De leukste weetjes, video's, gekste experimenten en coolste proefjes vind je op onze social media!
Om je toch alvast een sneak peak te geven, kun je op deze pagina de hoogtepunten van deze maand zien.

- Scroll naar beneden -

Leukste weetje

Wacht.. vitamines in friet?! Ja, echt! Aardappelen bevatten veel gezonde voedingsstoffen, vitamines (B1, B6 en C) en mineralen (kalium, fosfor, calcium en ijzer). Maar, natuurlijk zitten in friet ook ongezonde voedingsstoffen, zoals zout en vet.

De leukste video

Kinderen zijn puur en onbeschaamd. Deze meid gaat helemaal los in haar rol tijdens dit Frozen toneelstukje. Heerlijk om te zien! Daar zouden volwassenen soms een voorbeeld aan kunnen nemen ;)

Grote hersenkraker

Het lijkt alsof deze twee vlakken grijs en wit van kleur zijn. Toch is het niet zo! Leg je vinger maar eens op de scheidingslijn. Ze zijn allebei grijs!

De handigste gadget

Deze eenvoudige, maar slimme gadget is ideaal als je gaat kamperen, maar toch van een beetje privacy houdt. Het is een soort portable-toilet-tentje, dat zo in je rugzak past. Deze geniale uitvinding noemen we de instaprivy! Wie zou je deze aanraden?

Even voorstellen

Mijn naam is Eva Rijvers. Sinds maart ben ik de nieuwe Social Media Manager van Mad Science! Ik houd jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, coolste proefjes, leukste weetjes en nog veel meer.

Wil je me hierbij helpen of heb je ook iets leuks
te delen?
S
tuur het naar:
m
edia@mad-science.nl

Bekijk onze vacatures of loop stage!