NIEUWE THEMA'S DIT JAAR

Een nieuw schooljaar betekent nieuwe lesstof! Bekijk op deze pagina de thema's per provincie.

- Scroll naar beneden -

Thema's 2019-2020

Onze Mad Scientists zitten vol energie om kinderen dit jaar een hoop bij te brengen over natuurkunde, scheikunde en techniek! Klik op de buttons om meer te weten te komen over de inhoud van de lessen, de leerdoelen, de take homes en antwoorden op allerlei vragen.

Limburg - Reacties in de Ruimte

We gaan slijm maken deze cursus! Whohoo. Natuurlijk nog veel meer coole en leerzame dingen, maar wist je ook dat we slijm gaan maken! #eindelijk

Brabant - 't Ruimtelab

Ja, heel eerlijk, tijdens dit programma lanceren we een raket de lucht in. We kijken naar het leven in de ruimte en bouwen verschillende apparaten voor thuis!

Noord Holland - De wereld van wetenschap

We duiken in de wereld van natuurkunde deze cursus! Licht, geluid, magentisme en natuurlijk nog veel meer onderwerpen leggen alvast de basis voor de wetenschappers in spé.

Zuid Holland - Extreme elementen

Deze cursus nemen we een kijkje in de wereld van warmte, de aarde, krachten en eenvoudige machines. Een uitgebreid programma waar je zeker veel van gaat leren!

Utrecht & Flevoland - Wetenschap in beweging

Deze cursus staat in het teken van energie en beweging. Verder werk je met robots en gekke mengsels, dat wordt weer smullen van wetenschap!

Gelderland & Overijssel - Natuurlijk Natuurkunde

We duiken de natuurkunde in deze cursus. Licht, geluid, magneten en nog veel en veel meer.... Natuurlijk kun je wachten tot de middelbare school, maar waarom? Het is fantastisch!

Zeeland - Reacties in de Ruimte

We gaan slijm maken deze cursus! Whohoo. Natuurlijk nog veel meer coole en leerzame dingen, maar wist je ook dat we slijm gaan maken! #eindelijk

Bekijk onze vacatures of loop stage!