REVIEWS

Reviews waarderen wij enorm! Al helemaal wanneer er een toffe foto gemaakt is.
Zie hieronder een aantal te gekke reviews van afgelopen maand.

- scroll naar beneden -

GO-KIDS

"Zonder kinderen naar een kindervoorstelling..... Het klinkt een beetje gek, maar als echte Mad Science fans zijn we toch gegaan. En wat hebben wij genoten van deze super grappige voorstelling (ook voor volwassenen) in het prachtige Theater De Lievekamp in Oss!! Humor, entertainment, proefjes, verwondering werden afgewisseld met uitleg over wetenschap en techniek. Een mooi voorbeeld van edutainment op zijn best en dat in een indrukwekkende theatersetting!

Zowel de show van Mad Science Nederland als een bezoek aan Theater De Lievekamp zijn een echte aanrader voor jong en iets minder jong!! Natuurlijk vind je beiden ook terug op go-kids.nl/den-bosch!!"

KATYA

"What a super cool and educationally fun party! Our 7 year old birthday boy and all his 6 friends thoroughly enjoyed every bit of it - all the experiments and a UV chain making at the end! Everyone in his class now talks about it! Thank you so much, Mad Science Team, for a totally awesome day! 

LILIAN

"Net een super leuk kinderfeestje voor groep 8 gehad met professor Mina Mirakel, echt een aanrader."

INEKE

"Wauw!!!!! Een gewonnen kinderfeestje van Mad Science Nederland

NICOLE

"Gewoon zo door gaan

Het was superrrr"

ILSE

"De interactie tussen de Porfessor en de kids is denk ik het belangrijkst. Dat deed ze heel goed. Mijn zoontje had even een moment dat het hem te veel werd (daardoor even emotioneel eerst) maar daar ging ze super mee om. Daarnaast natuurlijk zijn de proefjes erg leuk!''

DIANA

""Wat een geweldig kinderfeestje hadden we gister. Een aanrader echt super 14 kinderen hebben genoten ze waren er allemaal vol van. Super bedankt het was een geslaagd feestje en voor herhaling vatbaar."

Ook zo'n cool kinderfeestje organiseren of meer informatie over kinderfeestjes? Bekijk onze kinderfeestpagina.