NIEUWS

We hebben toffe evenementen gepland!

- scroll naar beneden -


De Grote Slijmfilm

Vanaf 5 februari in de bioscoop

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Win 2 tickets voor De Grote Slijmfilm

Kijk op de winactie pagina van dit magazine hoe je 2 tickets kunt winnen voor deze film!

Vrijdag Blijdag

Januari & februari - FlevoMeer Bibliotheken

Kun je ruiken met je neus dicht? En wat proef je dan? En herken je de geur in verschillende felgekleurde reageerbuisjes? Dat waren een aantal testjes die de kinderen deden tijdens de Vrijdag Blijdag met Mad Science. Samen met de professor bekeken de kinderen met een spiegeltje hun tong en maakten ze ook nog bruiswater. Wil jij ook een keer meedoen met Vrijdag Blijdag? We komen weer langs op 24 januari in Bibliotheek Noordoostpolder, 7 februari in Bibliotheek Urk, 14 februari in Bibliotheek Biddinghuizen en op 21 februari in Bibliotheek Zeewolde.

Het grote Mad Science theaterfeest

Zondag 26 januari - Rabo Theater de Meenthe Steenwijk
Zondag 2 februari - Singer Theater Laren
Zondag 16 februari - Theater 'T Mozaïek Wijchen
Woensdag 19 februari - Stadsgehoorzaal Kampen
Vrijdag 21 februari - ZINiN Theater Nijverdal
Zondag 23 februari - Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Ga samen met onze professors op zoek naar de perfecte formule voor een knalfeest! Er worden taarten gelanceerd, reageerbuisjes afgeschoten, explosies veroorzaakt , slingers op het publiek afgevuurd, gedanst én gerapt! Tijdens deze energieke kindervoorstelling wordt je getrakteerd op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Heb je interesse in een Mad Science Show of Event?

De moderne wereld - het Beekdal, Chaam

Om invulling te geven aan het concept "De moderne wereld" hebben we samen met basisschool het Beekdal in Chaam een creatief programma ontwikkeld. De kinderen krijgen een science lessen die betrekking hebben op dit interessante thema. Ze starten binnenkort met de workshops:


- Ruimte Technologie

- Superkrachtbronnen 

- Coderen met OZObots 

- Ruimte Reizen


Neem contact op met Mad Science Noord Brabant voor meer info.