REVIEWS

Reviews waarderen wij enorm! Al helemaal wanneer er een toffe foto gemaakt is.
Zie hieronder een aantal te gekke reviews van afgelopen maand.

- scroll naar beneden -

NICOLE

"Het verjaardagsfeest van onze zoon was geweldig!!! Vanaf het moment dat professor Ben Tegek binnen kwam, hingen alle kinderen aan zijn lippen en waren muisstil.

Leuke experimenten, heel speels gebracht maar toch ook nog stiekem heel leerzaam.

De regenboog reageerbuis vond iedereen top en het sluitstuk was de raketlancering. De raket staat nu te pronken in de slaapkamer van onze zoon.

Ik kan een Mad Science verjaardagspartijtje van harte aanbevelen!"

ANOESKA

"De kinderen vonden het super leuk. Iedereen was enthousiast en luisterde ook aandachtig. Ook hun professor was een topper. Zeker een aanrader."

KIKI

"Een super leuk partijtje gehad in locatie Noord Holland! Echt een aanrader!"

MARIELLE

"Super leuk feestje gehad voor onze zoon. De kinderen waren heel erg enthousiast en de mad scientists deden het heel erg leuk. Goede interactie."

CLAIRE

"Echt leuk en interessant feestje voor onze 10 jarige bij de Badhoevedorp locatie, de kinderen hebben ervan genoten! De vulkanen zijn kort maar het is een waardevolle activiteit. Het ei experiment was op het begin een hele spannende activiteit om naar te kijken en ervan te leren! Bedankt Cindy voor het feestje! De ouders mogen blijven en meekijken, zodat het rustig voor ons was, gezellig."

PATRICIA

"Afgelopen vrijdag hebben wij professor Ben op bezoek gehad voor het Mad Science verjaardagsfeestje van onze 6 jarige dochter. Complimenten aan professor Ben hoe hij de kinderen (12 in totaal) van 5-6 jaar meer dan 2 uur lang heeft weten te boeien en op een laagdrempelige en enthousiaste manier heeft meegenomen in de wereld van de wetenschap.

Niet alleen de kinderen, maar ook wij als volwassen hebben genoten!

Nogmaals bedankt!"

Ook zo'n cool kinderfeestje organiseren of meer informatie over kinderfeestjes? Bekijk onze kinderfeestpagina.


This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies