News flash

Onze laatste nieuwtjes in een flits!

Zomerkampen

De inschrijvingen voor de zomerkampen gaan hard! Wil je zien welke kampen er bij jou in de buurt georganiseerd worden en een plekje reserveren nu het nog kan? Klik dan snel op onderstaande knop!

Mad Science @ TedX

Op 17 mei wordt er in Sittard een TedX gehouden. Het wordt een middag vol opzienbarende, ontroerende, radicale en verrassende Ted Talks rondom het thema Radical Reframe. Mad Science is ook van de partij! Onderwerpen die tijdens dit event de rode stip passeren zijn o.a. een radicaal andere kijk op Fake news, de Plastic Soup, moderne slavernij, cyberoorlog nog veel meer!

Wordt rockster!

We zijn druk op zoek 15naar versterking van ons team. In heel Nederland staan we te springen om nieuwe profs klaar te stomen voor het mooiste beroep op aarde.


ROCKSTER!


Inderdaad, bij ons draait het om jou. Stilzitten zit er niet in. De kinderen wachten op je, je publiek is er klaar voor. Je moment is aangebroken, de show gaat beginnen en 60 minuten later is het weer voorbij. Je hebt zojuist je eerste les aan 16 kinderen gegeven en voor hen bij jij de ster! Op naar de volgende. 

Tijd voor een proefje?