Ben je nou helemaal gek geworden?
Mooi, dan zoeken wij jou!

Hoe werkt het?

Wij laten jou eerst ervaren dat werken als Mad Scientist echt te gek is. Je gaat namelijk meekijken met een collega. Bevalt het (en dat zal zeker), dan krijg je je training en neem je de materialen naar huis om te oefenen. We werken met de leukste gadgets om zo de meest bizarre experimenten uit te voeren. Dus dat komt vast goed. 

Je eerste les geef je onder begeleiding van een van onze meer ervaren Mad Scientists. Dat is zeker spannend, maar de zenuwen verdwijnen al snel wanneer je de kinderen het eerste proefje laat doen.

Commercieel medewerker @ Zeeland

Voor de uitbreiding van ons scholen netwerk in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een medewerker binnendienst. Iemand die het fantastisch vindt om in contact te komen met nieuwe mensen en telefonisch communicatief erg sterk is. Je bent verantwoordelijk voor het eerste contact met basisscholen en gaat samenwerkingen aan om naschoolse wetenschap & techniek cursussen te organiseren. Affiniteit met het Vlaamse onderwijs is uiteraard erg wenselijk.


In eerste instantie is deze functie bestemd voor 4 tot 8 uur per week, waarbij je werkt vanuit ons kantoor in Terneuzen. Meer uren in overleg.


Mad Scientist @ jouw provincie

Wij lanceren kinderen de toekomst in door ze op jonge leeftijd te verbazen en te verwonderen met wetenschappelijke activiteiten. Kom ook twee of meer middagen per week bij ons werken en ervaar zelf hoe geweldig het is om op deze manier met kinderen te mogen werken. We bieden een goede bijverdienste, een betrokken team en je krijgt alle begeleiding en training die je nodig hebt.


Voor onze vestigingen door heel Nederland zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die net als ons kinderen willen introduceren in de wereld van wetenschap en techniek!Stagiaire @ jouw provincie

Ben je bezig met een opleiding en zoek je een meewerkstage waarbij je veel kunt leren, doen en ontdekken, dan zit je bij ons aan het juiste adres! Bij zo ongeveer iedere opleiding kun je bij ons terecht.


We bieden op onze 9 locaties stageplekken voor onder andere: magazijnmedewerkers, commercieel medewerkers, mad scientists en operationele medwerkers.
Neem contact met ons op!