HET BELANG

Wij geloven in het belang van wetenschap en techniek voor nu en in de toekomst. Dat leren voldoening geeft en leuk is om te doen. We laten kinderen sprankelen en vinden het belangrijk verschil te maken in een mensenleven. 

- scroll down -

We duiken de natuurkunde in deze cursus. Licht, geluid, magneten en nog veel en veel meer.... Natuurlijk kun je wachten tot de middelbare school, maar waarom? Het is fantastisch!

Een natuurlijk FUN-dament

Wij weten als geen ander dat onze professoren de eerste kennismaking met wetenschap en techniek verzorgen bij de kinderen. Een positieve eerste indruk gaat jaren mee en zal altijd van pas komen!

Je leert ervan

We lachen wel veel, maar zijn natuurlijk serieus. Kom op, het is immers WETEN-schap. We leren observeren, lossen problemen op, leren nieuw vocabulaire en werken samen. Bij veel scholen staat natuur en techniek lager op de prioriteitenlijst, geen probleem... Wij lanceren je zo wel de 21ste eeuw in!.

Uitdagende lesmaterialen

Tijdens onze lessen maken we gebruik van unieke materialen en lesprogramma's. Lekker veel zelf doen en hands'on leren staat centraal. Op het einde van de les krijgen de kinderen een educatieve take-home mee om thuis verder te kunnen onderzoeken. Klik op de volgende pagina op de les voor een beschrijving van de les en take-home.

Benieuwd naar de lessen?