TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Smaak set

De Mad ScienceĀ® smaak set stelt smaakpapillen op de proef. Voer verschillende experimenten uit om te testen welk effect geur heeft op smaak. Dit stimulerende spel zorgt ervoor dat de zintuigen tintelen.

Kleuren menger

De Mad ScienceĀ® kleuren menger Blender is een in het oog springende, gemotoriseerde illusiegenerator. Kinderen ervaren een clash van het brein en gezichtsvermogen door optische illusies. Het draaiende kleurenwiel mengt de kleuren in wit licht. Kortom, een wervelwind van plezier!

Zon kralen

Deze speciale kralen vormen een opvallende, eenvoudig te monteren sleutelhanger van UV-kralen. Merk UV-kracht op als de witte parels van kleur veranderen onder de zon. Leren over de zon was nog nooit zo leuk!

Periscoop

De periscoop gebruikt de fundamentele eigenschap van spiegels, reflectie van licht. Terwijl kinderen door het kijkgaatje kijken, zijn ze verbaasd om het beeld te zien van een object dat niet in hun zicht ligt. Een leuke manier om iets te bekijken zonder gezien te worden!

Magneten lab

Het Magneten lab verbetert het leerproces van magnetische velden en laat zien hoe soortgelijke polen afstoten en tegenovergestelde polen aantrekken. Maak een kompas en een magnetische zweeftoren. Dit lab trekt je naar de wetenschap van het magnetisme!

Sonische hoorn

De sonische hoorn is een geluidsmaker die op dezelfde manier werkt als vele andere muziekinstrumenten. Blazen in het blaasgat laat het membraan trillen, wat een geluid produceert, en de buis fungeert als een resonantiekamer die het volume versterkt. Een resonerende leerervaring, vooral voor omstanders... (excuses)

Veel gestelde vragen?