TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Slijm

Nu is deze speciale Mad Science slijmcup nog leeg. Op het einde van de les is ie gevuld met een lekker slijmerig goedje!

Action Flask

De Mad Science® Action Flask is het perfecte hulpmiddel voor het verzinnen van chemische reacties. Kinderen experimenteren graag terwijl ze een zuur-base-mengsel in een vulkaanuitbarsting nabootsen. Deze kolf loopt over van plezier!


Let op: niet vaatwasser bestendig

Glow card

De Mad Science Glow Card is de essentie van fosforescentie. Kinderen experimenteren met de kracht van licht om wetenschappelijke vormen te verlichten. Dit is een schitterende weergave van de wetenschap.

Skyblazer raket

De Mad Science® Skyblazer heeft alle basiscomponenten van een echt ruimtevaartuig. Kinderen leren over de krachten van vlucht en maken een raketmodel. Het is ruimtevaarttechnologie klaar voor lift-off.

Cosmic Disk

De Mad Science® Cosmic Disk levert plezier op meerdere niveaus! Het is ontworpen om kinderen te leren hoe we satellieten gebruiken om de activiteit van de zon te registreren. Wanneer ze het universum niet verkennen, kunnen kinderen het keer op keer gebruiken om een spelletje "catch" met hun vrienden te spelen!

Ruimte telescoop

De Mad Science® ruimte telescope modelleert de satellietkijkers die rond onze aarde cirkelen. De vaste dubbele lenzen van dit apparaat brengen verre objecten in beeld. Je leert over optica.

Veel gestelde vragen?