TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Space Copter

De Space Copter vliegt op "opwind-voortstuwing". Kinderen zetten potentiële energie om in kinetische energie wanneer ze de rubberen band van de propeller gebruiken. Ruimtevaart gaat naar de hemel!

Stereoscopische Kijker

Deze kijker geeft diepte aan gefotografeerde waarnemingen van ons zonnestelsel. Dit cameramodel helpt de hersenen om twee foto's te koppelen om één 3D-ruimtegerelateerd beeld te maken. "Out of this world!"

Space Walk Mission

De Mad Science® Spacewalk-missie simuleert een probleem met een zonnepaneel op International Space Station. Neem de taak op je om een geript zonnepaneel te repareren zonder van het doelwit af te wijken.


Atomische munten

De atomische munten laat zien hoe atomen verbinden. Je leert de regels voor het maken van moleculen. Dit is het perfecte startpunt om te ontdekken hoe de bouwstenen van materie bij elkaar passen.


Reaction tube

De Reaction Tube is een chemische showstopper! Onderzoeken de pH-waarden van verschillende huishoudelijke vloeistoffen en experimenteer met veilige reacties in je reageerbuisje.

let op: niet vaatwasser bestendig


Maatcilinder pakket

Dit is een meetinstrument dat essentieel is in elk laboratorium. Oefen veilige laboratoriumtechnieken en geniet MEET-baar!
let op: niet vaatwasser bestendig

Veel gestelde vragen?