TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Scene solver

Met de Mad Science® Scene Solver reconstrueer je de plaats delict. Kinderen bouwen de Scene Solver op en analyseren het bewijsmateriaal om een misdaad te onderzoeken. Analyse is de basis van de forensische wetenschap.

Statische stok

De Mad Science® statische stok geeft een demonstratie van statische elektriciteit. Speel met de statische krachten die hier aan het werk zijn.

Inspecti-kit

Met de Mad Science® Inspecti-kit doe je on-site sporenonderzoek. Kinderen gebruiken de tools uit de kit om bewijsmateriaal te verzamelen voor thuisanalyse. Ontdek het beslissende bewijsspoor!

Brug basis

De Mad Science® Brug basis is de perfecte kit voor toekomstige ingenieurs. Kinderen bouwen begrip van structuren op terwijl ze hun eigen brug maken.

Experimenteer tube

De experimenteer tube is een uit de kluiten gewassen reageerbuis. Laat je fantasie maar gaan en experimenteer er op los. Maak eens een vloeistoflasagna thuis!

Skyhawk

Onderzoek met het Mad Science® Skyhawk vliegtuig de krachten van stuwkracht en lift. Kinderen leren over de effecten van de vorm en structuur van vliegtuigen wanneer ze hun lichtgewicht zweefvliegtuig lanceren. Word lid van het stuntteam!

Veel gestelde vragen?