TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Regenboogreageerbuis

Een leuke mix van alle kleuren in je eigen reageerbuisvoor thuis! Uitgespeeld? Maak hem schoon en gebruik hem om je eigen creaties mee te maken.

Crank - n - Shine

De Mad Science® Crank 'n Shine helpt je leren over hernieuwbare en niet-hernieuwbare energie. Laad zelf de batterij op door je eigen energie erin te stoppen!

Wired world

De Mad Science® Wired World demonstreert hoe de wereld communiceert via optische vezels. Wanneer een licht door het ene uiteinde van de vezel schijnt, licht het punt in die stad op.

Newton Spinner

Maak kennis met de derde bewegingswet van Newton: voor elke actie is er een gelijke en tegengestelde reactie. Deze spinner geeft een nieuwe draai aan de wetenschap!

Katapult

Deze katapult helpt je bij het verkennen van potentiële en kinetische energie. De opgebouwde energie verandert bewegingsenergie zodra je de launcher loslaat.

Petrischaaltje

Een petrischaal wordt vooral gebruikt in de biologie en in de bacteriologie om bacteriekweken mee te verrichten. Wat ga jij onderzoeken?

Veel gestelde vragen?