HET BELANG

Wetenschap en techniek zijn belangrijk, nu en in de toekomst. Iets leren geeft voldoening en is leuk om te doen. Dat laten we kinderen graag ervaren, om zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

- scroll down -

Ja, heel eerlijk, tijdens dit programma lanceren we een raket de lucht in. We kijken naar het leven in de ruimte en bouwen verschillende apparaten voor thuis. Verderop in het magazine staan alle lessen beschreven.

HET IS RAKETWETENSCHAP

Wij weten als geen ander dat onze professoren de eerste kennismaking met wetenschap en techniek verzorgen bij de kinderen. Een positieve eerste indruk gaat jaren mee en zal altijd van pas komen!

Je leert ervan

We lachen wel veel, maar zijn natuurlijk serieus. Kom op, het is immers WETEN-schap. We leren observeren, lossen problemen op, leren nieuw vocabulaire en werken samen. Bij veel scholen staat natuur en techniek lager op de prioriteitenlijst, geen probleem... Wij lanceren je zo wel de 21ste eeuw in!.

Uitdagende lesmaterialen

Tijdens onze lessen maken we gebruik van unieke materialen en lesprogramma's. Lekker veel zelf doen en hands'on leren staat centraal. Op het einde van de les krijgen de kinderen een educatieve take-home mee om thuis verder te kunnen onderzoeken. Klik op de volgende pagina op de les voor een beschrijving van de les en take-home.

Benieuwd naar de lessen?