HET BELANG

Wetenschap en techniek zijn belangrijk, nu en in de toekomst. Iets leren geeft voldoening en is leuk om te doen. Dat laten we kinderen graag ervaren, om zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

- scroll down -

Van aanrecht naar politieonderzoek, van elektrische apparaten naar wolkenkrabbers, van beveiliging naar vliegtuigen. We nemen de wetenschappers in spé mee op reis in een wereld vol met wetenschap.

SCIENCE IS TE GEK!

Onze professoren verzorgen vaak de eerste kennismaking met wetenschap en techniek bij de kinderen. Wij gaan dus voor een positieve eerste indruk, want die indruk gaat jaren mee!

Je leert ervan

We lachen wel veel, maar zijn natuurlijk ook serieus. Het is immers WETEN-schap, dus de deelnemers willen weten hoe het werkt.

Ze leren observeren, lossen problemen op, maken kennis met nieuwe woorden en werken samen.

Bij veel scholen staan natuur en techniek niet bovenaan de prioriteitenlijst. Geen probleem, want wij lanceren de kinderen zo de 21ste eeuw in!

Uitdagende lesmaterialen

Tijdens onze lessen maken we gebruik van unieke materialen en lesprogramma's. Lekker veel zelf doen staat centraal. Aan het einde van de les krijgen de kinderen een thuisexperimentje mee, om thuis verder te kunnen onderzoeken. Klik op de volgende pagina op de les voor een beschrijving van de les en het thuisexperimentje.

Benieuwd naar de lessen?