TAKE-HOME's

Iedere les krijgen de kinderen materialen mee naar huis. Deze materialen vormen een extra geheugensteuntje en maakt dat ze het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen.

Scene solver

De Mad Science® Scene Solver reconstrueert de plaats delict. Kinderen stellen de scène op en analyseren het bewijsmateriaal om de misdaad te ontdekken. Dit is de achtergrond van de forensische wetenschap.

Statische stok

De Mad Science® statische stok is een energetische demonstratie van statische elektriciteit. Kinderen spelen met de statische krachten die aan het werk zijn, een geladen experiment!

Inspecti-kit

De Mad Science® Inspecti-kit zet criminaliteit onder de aandacht. Kinderen gebruiken de tools om on-site bewijsmateriaal te verzamelen voor thuisanalyse. Deze kit onderzoekt de details!

Brug basis

De Mad Science® Brug basis is de perfecte kit voor toekomstige ingenieurs. Kinderen bouwen begrip van structuren op terwijl ze hun eigen brug maken.

Experimenteer tube

De experimenteer tube is een uit de kluiten gewassen reageerbuis. Laat je fantasie maar gaan en experimenteer er op los. Maak eens een vloeistoflasagna thuis!

Skyhawk

Het Mad Science® Skyhawk vliegtuig toont de krachten van stuwkracht en lift. Leer over de effecten van de vorm en structuur van vliegtuigen wanneer ze hun lichtgewicht zweefvliegtuig lanceren. Vluchttrucs zijn er in overvloed met deze leuke flyer!

Veel gestelde vragen?